Финалната десетка на топ мениджърите на България за 2021 година ще

...
Финалната десетка на топ мениджърите на България за 2021 година ще
Коментари Харесай

Финалистите в Мениджър на годината 2021 ще станат известни утре

Финалната десетка на топ мениджърите на България за 2021 година ще бъде оповестена на следващия ден, 23 септември на специфична конференция от 10.30 ч. в Българска телеграфна агенция. Те ще се състезават за купата в 14-то подред издание на най-престижния конкурс за висши достижения в региона на мениджмънта. Организатор на единствената по рода си конкуренция за отличаване на най-добрите бизнес ръководители в страната е списание „ Мениджър “.

Над 44 бизнес водачи от 17 водещи браншове  на икономиката кандидатстваха за „ Мениджър на годината 2021 “ в първия стадий на състезанието.  

35 от тях минаха във втори кръг, от който бяха излъчени и 10-те финалисти . Общият доход на ръководените от тях компании за предходната година е 974,212 лева

Отчетеният междинен растеж на приходите е 6,3% на годишна база (2020/2019). Служителите в ръководените от тях компании са 7295.

И в тазгодишното издание на състезанието акцент остава надграждането му с морални критерии. Всеки кандидат за огромния приз е приел и подписал Етичния кодекс на състезанието. Документът обобщава полезностите, правилата и виновните практики, които основават просвета на честност и управляват бизнес държанието на претендентите за състезанието. С подписването му всеки управител заявява, че води бизнеса си почтено, транспарантно и ползва положителни управнически практики.

Кои са кандидатите за кристалната статуетка на " Мениджър на годината 2020 " - очаквайте финалната Десетка на следващия ден! Пресконференцията ще бъде предавана онлайн със съдействието на медийния хазаин Българска телеграфна агенция.  

Генерален спонсор на 14-то издание на състезанието " Мениджър на годината " е. 

Състезанието за висши мениджърски достижения се организира и с поддръжката на :  ,   ,, ,  ,

Медийни сътрудници са:,  , , , ,, , , 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР